Arbejdet med autisme og ADHD består i at kunne skabe en nemmere hverdag med bedre levevilkår for både børn, unge, voksne og familier med autisme og ADHD.

Mit navn er Lillian Malling. Jeg har gennem mere end 25 år arbejdet med børn, unge og voksne, der har været udfordret af diagnoser som ADHD, Autismespektrum Forstyrrelser eller har været på kanten til at få en diagnose. Sideløbende med dette direkte arbejde med børnene, de unge og voksne, har jeg arbejdet med supervision af lærere og pædagoger i deres arbejde med børn og unge med diagnoser, OG vejledt forældre og andre pårørende omkring udfordringer i hjemmet i forhold til konflikthåndtering, strukturer, søskendeproblematikker og meget andet. Min baggrund for arbejdet er en læreruddannelse og en Pd i specialpædagogik med fokus på børn/unge med ADHD og autisme.

Hvem møder du:
Et menneske, der møder dig og din familie i øvrigt lige præcis der, hvor I er, og som sammen med jer, vil guide jer til at få den bedste hverdag med jeres familie. Et menneske, der er nærværende, nysgerrig og autentisk i sin tilgang til jer. Mine mange år i praksis har gjort mig til den jeg er: Et empatisk menneske, der arbejder anerkendende og ressourcefokuseret med udgangspunkt i dine/jeres ressourcer.

Personligt:
Jeg er selv mor til fire mellem 14 og 30 år og har selv oplevet diagnosen hos barnet i egen familie: Været til møder, til samtaler, tænkt mørke tanker, prøvet det ene forløb efter det andet. Det har været hårdt arbejde, der er blevet grædt mange tårer, men heldigvis endnu flere smil og glade stunder, og i dag en helt almindelig teenager kun med de særlige udfordringer alderen giver.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre nærmere.